top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAdavrolijk

I februar hadde jeg med en fantastisk gjeng til Åmot på workshop! Hos Heartbreaker Welsh Cob fikk vi servert noen av norges vakreste hingster på sølvfat mens de viste seg frem i luftegården. Det manglet ikke power her for å si det mildt. Her ser dere vakre Heartbreaker Tango!
Takk for titten og på gjensyn!

24 visninger0 kommentarer
  • Forfatterens bildeAdavrolijk

Kvitrende fugler, solstråler som danser, lukten av sensommer og en ivrig barnestemme som livlig forteller om alle nye oppdagelser og inntrykk. Vi befinner oss på NMBU i Ås, det perfekte stedet for fotografering og oppdagelsesferd! Jeg elsker å ta bilder av barn som får utfolde seg selv, og som får være med på å bestemme hvordan bildene blir. Det å få være med et lite øyeblikk i deres utrolige verden, er så utrolig herlig! Og veldig viktig for å få de avslappede bildene jeg ønsker.


Denne dagen går inn i minneboka, det var en herlig opplevelse å få tilbringe en time sammen med denne fine gutten og foreldrene hans :)


- Ada

14 visninger0 kommentarer
  • Forfatterens bildeAdavrolijk

I august arrangerte dyktige Renate Skeie og jeg vår første workshop sammen rundt i Vestfolds vakre sommerlandskap. Etter mye brainstorming på veldig kort tid hadde vi fått samlet en gjeng fantastiske hester, eiere og locations! Dagen startet med at vi møtte deltagerne hos Jeanette Lund Støen for en gjennomgang før workshopen skulle komme skikkelig i gang. Her ble det innføring i manuelle innstillinger og en liten "bli kjent runde" med spente deltagere. Jeanette disket opp med lille Gumle som en start, og deretter beveget vi oss videre til bilder med svart bakgrunn og hester i fri dressur på beitet.


Sceneskifte! Vi fotograferte også foran Høyjord Stavkirke, med fjordingen dere vil se nederst i dette innlegget. Her hadde jeg nok mest fokus på folk, hester og deltagerne for at alt skulle gå pent for seg. Så ikke så mange bilder på meg her!


Etter en deilig lunsj på Gamle Stasjon på Revetal, tok vi turen til Borrehaugene der Matilde Brandt var klar med Iver. Matilde er en godt kjent profil i hestemiljøet og dette er et team man virkelig får mye ut av å fotografere. Iver elsker jobben som modell og er et arbeidsjern som leverer i det vide og det brede! Vi fotograferte først blant haugene, før det ble en liten pause.

En liten rusletur og et lite kostymeskift senere, kunne Matilde og Iver flotte seg foran den vakre gildehallen på Borre.

Men vi ville ha mer! Så nok et kostymeskift og en rusletur til, så var vi nede på stranden og kunne trekke litt deilig sjøluft med Matilde og Iver igjen, mens de andre modellene gjorde seg klare for siste økt!

Etter å ha sagt hadet til Matilde og Iver, kunne vi møte Ellen Schmedling og vakre Unico! Ellen hadde virkelig gjort seg flid med kostymet sitt hun også. Til stor begeistring for oss alle sammen!Dagen la vi opp slik at vi skulle få utnyttet solens forskjellige faser. Så utpå kvelden kunne vi virkelig få en fantastisk solnedgang, varme bilder og nydelig lys. Jeg elsker personlig å fotografere i det som vi kaller "golden hour".

Sist ut var denne prinsen Sires Leander, eid av Sylvia Kallekleiv. Vi hadde egentlig planer om å leke litt i vannet med han også, men slik gikk det ikke. Det er tross alt levende vesner vi jobber med, og som alle andre kan de synes at ting kan være litt overveldende. Ikke er han så gammel heller, men vi fikk flotte bilder av han likevel :)

Responsen på denne dagen har vært enorm, det var en helt fantastisk dag og vi hygget oss så mye alle mann! Det er verdt å holde på i 12 timer når man kan få så flotte resultater. Stor takk til alle medvirkende til denne dagen, og ikke minst til flotte deltagere som gjorde dagen fullkommen!

50 visninger0 kommentarer
1
2
bottom of page