Forevige den store dagen?
Har dere tenkt til å benytte dere av fotograf på den store dagen, har dere nå kommet til riktig plass!

Jeg elsker bryllup, og gjennom mangfoldige helger har jeg lagt min elsk på å knipse meg gjennom et av menneskets lykkeligste dager. 

Så mange følelser, så mange herlige øyeblikk og detaljer som skal legges merke til og huskes for alltid. 
Jeg føler meg svært priviligeret som får ta del i så mange flotte historier.

Enten du vil ha fra morgen til kveld, eller kun det du synes er viktigst å få fotografert.

Jeg hjelper dere gjerne med å få denne dagen godt dokumentert. 

Hva får du? 
I galleriet nedenfor har jeg et utvalg bilder fra noen av bryllupene jeg har fotografert. Her kan dere se min stil, men også se at jeg vektlegger det enkelte brudeparets behov, nettopp for å gjøre bildene helt spesielle for deres dag. Dere får alle bildene som hører med i pakken dere velger i full oppløsning, klar til å blåses opp til vegg eller skrives ut til album. 

Jeg er behjelpelig med å skreddersy bryllupsportrettene for dere, med valg av sted eller rekvisitter. Her strekker jeg meg langt for å få bildene dere har drømt om! Til fjells, i dype skoger eller ved sjøen, jeg er med på alt! 

Priser

2021

 

Vielse + portretter

10.000,-

3 timer
Møte i forkant

50 høyoppløselige bilder.

Her møter jeg opp i god tid før vielsen, fotograferer hele seansen og vi kan ta bilder både ved kirke/seremoniplass og ved valgt location etterpå. 

Halvdags

16.000,-

6 timer

Møte i forkant

100 høyoppløselige bilder.


Her kan der velge hvor timene skal benyttes, og det taes bilder der dere måtte ønske innenfor valgte timer. Vi tar på forhånd ett møte der vi snakker om hvordan dere ønsker å bruke timene. Dette kan gjøres via tekst, telefon eller ett møte. 

Heldags

24.000,-
12 timer

Forlovelsesbilder og møte i forkant
250 høyoppløselige bilder.


Dokumenter hele dagen, jeg følger dere fra morgen til kveld.  Fra frisør, påkledning og minuttene før dere entrer vielsen, til dere kutter kaka og tar deres første dans som nygifte. 
Her er det rom for å fotografere  flere portrettfotosessions etterhvert som sola er på sine ulike stadier, hva med solnedgangsbilder? Jeg fotograferer det dere måtte ønske! Inkludert gjester, parfoto og gruppebilder.
Her får dere også mulighet til å bruke en time til å ta forlovelsesbilder/kjærestebilder i forkant når dere bestiller fotografering. Disse kan brukes til invitasjoner eller bare for moroskyld.

Utvidet valg i bildegalleri

+ 3.000,-