top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAdavrolijk

Christine og Are


Tidlig morgen, 02 november 2019, satte jeg meg i bilen og tok turen til Tønsberg for å følge to herlige mennesker gjennom deres store dag! Jeg visste at dette var et bryllup å se frem til, men lite visste jeg om hvor artig vi skulle ha det, hvor mange fantastiske øyeblikk det var å fange, og hvor kaldt det skulle være på en strand helt på slutten av høsten! Dagen startet med å ta bilder av Christine mens hun ble gjort klar av frisør og forlover. Deretter var det en liten spasertur opp i byen til Bogart, der Are og hans følge fikk litt godt i glasset og ble stylet etter alle kunsters regler. Da Are var ferdig, var det tid for å få bruden i brudekjole og kjøre til kirken!


Kirken fyltes opp, kirkeklokkene klang og seremonien begynte. Det hele var nydelig!


Etter den flotte vielsen, kom skyssen, og det kunne høres begeistring i flokken av mennesker på utsiden av kirken. For i strålene fra den lave høstsola og med vinden ruskende i hestepels, kom det vakre tospannet til Roger Haeselich og Jeanette Eng.

Turen videre var nøye planlagt med et par stopp for fotografering, første var stranden! Lite visste vi at det skulle være SÅ kaldt, men brud og brudgom hoppet i det, og det vil jeg si var verdt det.


Videre kjørte jeg og forlover til den vakre bjørkeskogen på Karlsvik Gård, der ventet vi på at hestene og brudeparet skulle ankomme. Og i det siste flotte lyset fikk vi enda en flott liten shoot med ettermiddagens siste sol.

Etter denne seansen var det bare å komme seg siste biten til lokalet og velkomst!

Her ble det tatt ankomstbilder, gruppebilder og minglebilder før middagen ble servert.

Etter en fantastisk middag, nydelige taler, tårer og latter, var det tid for dans og kakesvkjæring. Etter 13-14 timer, kunne jeg da sette meg i bilen og kjøre hjem, vel vitende om at jeg hadde mengder med materiale til brudeparet fra dagen deres! Previews ble selvfølgelig servert kort tid etter jeg hadde fått lastet ned filene. Alltid kjekt med noe man kan poste eller sende til venner og familie :)


Så Christine og Are, tusen takk for en uforglemmelig dag som fotograf! Og masse gode ønsker til dere <3


Dere har nå sett et lite utdrag av hva man kan få i et heldags bryllup ved senhøst. Rommet for naturlig lys er ikke så langt, men langt nok til at man får dekket mange herlige portretter ute med litt planlegging! Takk for titten :)

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentar


bottom of page