top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAdavrolijk

Velkommen til bloggsiden!

I 10 år har jeg hatt et par blogger gående, men de siste årene har det vært mer sporadiske innlegg når jeg har husket å dele litt bilder. Her inne derimot vil jeg skape min egen arena for deling av bildene jeg tar både for andre, og for meg selv. Det vil fungere litt som en levende portefølje! Jeg skal ta dere med på små turer, bryllup, studiofotografering, redigering og mye mer. Det blir ett fint tilskudd å kunne bruke skriveferdighetene i samkjør med bildene.

Hvem er jeg? Navnet er Ada, etternavnet er Vrolijk som altså har blitt en del av firmanavnet. Vrolijk betyr glad på Nederlandsk, og definerer meg godt! Fotografering har vært en lidenskap i mange år, og det var i begynnelsen kun for min egen del, men etterhvert fikk både venner og familie bilder fra meg. Med tiden kom erfaring, lidenskapen ble enda større og jeg begynte å fotografere for andre. Jeg kunne rett og slett ikke få fotografert nok. De senere åra har jeg hatt en bratt læringskurve, og fått fotografere utrolig mye forskjellig. Alt fra bittesmå nyfødte babyer, bryllup, spesialiteten min hester, til bilder for bøker! Det å se bildene mine pryde vegger, bøker, nettsider og album er helt spesielt. Det gjør meg ydmyk, takknemlig og jeg må få si det. Stolt. For dessverre har jeg ikke fått ta den skolegangen jeg ønsket, så alt er selvlært! Så jeg kan dessverre ikke slå i bordet med noe fagbrev eller liknende. Men jeg lar bildene tale for seg selv. Alle har ulike preferanser, men hvis du har lest dette håper jeg du kanskje liker bildene jeg tar.

Jeg holder til i Vestfold, og har endt opp i Re kommune. Her har jeg min base og et koselig lite studio midt i Revetal sentrum. Dette er veldig nytt, nå når jeg sitter å skriver, så det er rom for masse oppgraderinger, men ett sted må man starte! Utefotografering er min absolutte favoritt, uansett, i alle former. Jeg elsker å bruke de ulike årstidene, omgivelsene og fargene til å lage helt egne bilder. Ingen bilder er like, og det er litt av sjarmen syns jeg. Min hverdag består av familie og fotografering. Fra nå, høsten 2019 jobber jeg kun som fotograf og er ellers hjemme med guttene mine. Vi håper selvfølgelig at dette er bærekraftig, for hvem ønsker vel ikke å leve av det man elsker? Jeg håper denne bloggen kan gi litt mer liv til siden, og også da kan holde dere oppdatert på hva som skjer! Ellers vil jeg fortsette å publisere på Instagram og Facebook som før :) Ha en nydelig uke videre!


37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page