PRISLISTE

Priser

 

Fotografering
1200,-
Inkluderer forberedelser, fotografering og visningsgalleri/time.

Bildefiler - webopløselige
15 - 4000,-
Alle filene
(50-100) - 7.000,- 
Egnet til nettbruk.


Bildefiler - høyoppløselige
5 - 4000,-
15 - 8.000,-
Alle filene 
(50-100)- 14.000,-
Egnet for print og web.


Ved kjøp av mine kvalitetsprodukter som album, imagebox og forstørrelser, vil samtlige bildefiler følge med gratis i weboppløsning. 
 

Øvrige priser

Ekstra retusjering

500,- per time

Utover å fjerne uønskede/forstyrrende elementer. 
Etter at bildene er ferdigstilte.

Kjøreutgifter

5,- per kilometer

Bom og ferge kommer i tillegg.
 

Bedriftsfoto
Ta kontakt for prisoverslag.

Flere fotograferinger på samme sted?

For større grupper, lager jeg veldig hyggelige pakkepriser, Dette gjør jeg ofte i forbindelse med hestefotografering. Dere samler dere, sender meg en mail med antall personer som ønsker bilder, og jeg lager en egen pris til dere. Transportutgifter splittes på alle som deltar. 

Litt om selve fotograferingen

For meg er det alltid viktig at du sitter igjen med en god følelse, likefullt som jeg ønsker å sitte med følelsen av å ha gjort en god jobb.

Derfor setter jeg ingen tid på oppdragene mine, da jeg som regel jobber til jeg syns vi har nok materiale. Ved bryllup er det satt timeantall for enklere å velge pakke.

 
Etterpå velger jeg ut de bildene jeg mener fortjener å gå videre til redigering, der jeg legger mitt preg på bildene, slik at du får bilder tilsvarende det jeg har i porteføljen min. 

Små øyeblikk, detaljer, sikre positurer og flere morsomme ting prøver jeg å få fanget slik at du skal få akkurat den blandingen med bilder du ønsker. 
Jeg er også behjelpelig med å velge ut location, hva du eller de som skal være med på fotografering burde ha på seg, samt at jeg har en del rekvisitter som kan medbringes. 

Jeg fotograferer helst ute for å bruke alle årstidene, og dette er det jeg virkelig elsker!
Nyfødtfoto gjør jeg hjemme hos dere i trygge omgivelser. Jeg har da med meg rekvisitter, eventuelle bakgrunner og lys hvis det trengs.


 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

 Tønsberg - 45266924 - fotovrolijk@hotmail.com
© fotovrolijk 2020