Søk
  • Adavrolijk

Tur til Borrestranda


Vogn og ryggsekk blir lastet inn i bilen mens en ivrig liten stemme roper; "se på vannet!". Jeg setter meg inn i bilen, har deilig sol i siktet og vi har ett par timer foran oss før sola går ned. Med et smil kikker jeg i sladrespeilet og ser oppspilte barneøyne glitre av forventninger. I dag er det Felix sin tur til å være med mamma på jobb, og da tar vi oss tid til å ha det litt koselig etterpå.

Vi ankommer Borre der vi møter de som skal fotograferes. Vi tusler ned mot Borrehaugene hvor bildene skal taes, og snart kan vi se "Tante Dina" i det fjerne. Så mens jeg fotograferer i solnedgangen sitter tante og Felix å følger nøye med.

Etter vi er ferdige tusler vi ned til stranda mens noen siste solstråler kiler oss i nakken, og her får Felix lov å utforske. Jeg elsker å observere de små som lar seg oppsluke av omgivelsene på en måte bare barn kan. Da er de så nydelige å fotografere! Sanden i barnehender, stener som skal plukkes opp, små dyr blant tang og det lave vannet som kan inneholde masse spennende. Det er så viktig å nyte opplevelsen, så selv om man skal ha bilder, så kan man kose seg underveis og slappe av. Livet er et eventyr og vi må lære oss å se det litt mer som gjennom barneøyne. Og bildene, de taler for seg selv.


Ulldress strikket av Beate Arneberg!


Noen av bildene får lov til å bli litt oppstilt, men likevel artige!


Til slutt fikk vakre Nelly posere litt så matmor Dina fikk med seg noen bilder hjem også.
Takk for en herlig ettermiddag!
0 visninger