top of page
Søk
  • Forfatterens bildeAdavrolijk

Tur til Borrestranda


Vogn og ryggsekk blir lastet inn i bilen mens en ivrig liten stemme roper; "se på vannet!". Jeg setter meg inn i bilen, har deilig sol i siktet og vi har ett par timer foran oss før sola går ned. Med et smil kikker jeg i sladrespeilet og ser oppspilte barneøyne glitre av forventninger. I dag er det Felix sin tur til å være med mamma på jobb, og da tar vi oss tid til å ha det litt koselig etterpå.

Vi ankommer Borre der vi møter de som skal fotograferes. Vi tusler ned mot Borrehaugene hvor bildene skal taes, og snart kan vi se "Tante Dina" i det fjerne. Så mens jeg fotograferer i solnedgangen sitter tante og Felix å følger nøye med.

Etter vi er ferdige tusler vi ned til stranda mens noen siste solstråler kiler oss i nakken, og her får Felix lov å utforske. Jeg elsker å observere de små som lar seg oppsluke av omgivelsene på en måte bare barn kan. Da er de så nydelige å fotografere! Sanden i barnehender, stener som skal plukkes opp, små dyr blant tang og det lave vannet som kan inneholde masse spennende. Det er så viktig å nyte opplevelsen, så selv om man skal ha bilder, så kan man kose seg underveis og slappe av. Livet er et eventyr og vi må lære oss å se det litt mer som gjennom barneøyne. Og bildene, de taler for seg selv.


Ulldress strikket av Beate Arneberg!


Noen av bildene får lov til å bli litt oppstilt, men likevel artige!


Til slutt fikk vakre Nelly posere litt så matmor Dina fikk med seg noen bilder hjem også.
Takk for en herlig ettermiddag!
33 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1件のコメント


photo lab
photo lab
2020年11月04日

Gitt ditt ønske om barnefotografering, foreslår jeg at du leser noen gode tips om emnet. Jeg er sikker på at du vil like det https://fixthephoto.com/blog/photo-tips/how-to-photograph-children-best-poses-for-toddler-shooting.html

いいね!
bottom of page